Alexander Gustafsson skuffet ikke. Litt rufsette start kanskje, men var klart best gjennom hele kampen. Vant på knock i 5 runde. Gustafsson tok også knock out på kjæresten siden like etter kampen, da han fridde inne i oktagonen. Imponerende at han klarte å få på ringen på fingen med hanskene på.

Alexander Gustafsson

Søndag 28.mai kl.19.00 starter UFC Fight Night fra Globen i Stockholm. Norske Emil Meek skulle vært på fight-kortet men måtte trekke seg pga av en lyskeskade. Hovedkampen på dette UFC Fight Night stevnet er Gustafsson vs. Teixiera. Alexander Gustafsson skal altså gå kamp på hjemmebane, og sist han gjorde det gikk det ikke bra. Han tapte på knock out i første runde mot Anthony «Rumble» Johnson. «Rumble» som nå har lagt opp, er kanskje den som slår hardest av alle i MMA-sporten. Alexander Gustafsson ble truffet av et slag, og det hele var brått over. Tusenvis av hjemme fansen ble sjokkert og det ble en brølende intens stillhet rundt oktagonen. Glover Teixiera er også en veldig hardt slående motstander, så det er ikke helt utenkelig at kampen vil ende på samme måte mot Teixiera som det gjorde Anthony Johnson. Ser en på oddsen for denne kampen, da er Gustafsson favoritt til å vinne. Dersom det er underholding en er mest opptatt av, så er ingen av kampene til Gustafsson kjedelige. Det er ofte jevne, intense og mye «action». Når en fighter går kamp på hjemmebane, så kan det enten hjelpe utøveren veldig mye, eller det helt motsatte. La oss nå håpe for Gustafssons skyld at han lykkes denne gangen. UFC Fight Night Stockholm starter kl.19.00 lørdag 28. mai, og Alexander Gustafsson vs. Glover Teixeira starter kl.21.30. Viaplay.no sender kampen direkte.

Main Card
Alexander Gustafsson def. Glover Teixeira
Volkan Oezdemir def. Misha Cirkunov
Peter Sobota def. Ben Saunders
Omari Akhmedov def. Abdul Razak Alhassan
Nordine Taleb def. Olivier Enkamp
Jack Hermansson def. Alex Nicholson
Preliminary Card (Fox Sport 1)
Pedro Munhoz def. Damian Stasiak
Trevor Smith def. Chris Camozzi
Joaquim Silva def. Reza Madadi
Bojan Veličković def. Nico Misoke
Preliminary Card (UFC Fight Pass)
Darren Till def. Jessie Ayari
Marcin Held def. Damir Hadžović

Proffene sier hva de mener om Gustafsson vs. Teixiera

Her kan du se Gustafssons vs. Manuwa (Free fight)

Send meg melding på Facebook her!